Van Oudsher Oorspronkelijke Chiropractor gevestigd in Den Haag

Er zijn vele Chiropractors te vinden in Den Haag en omstreken. Echter er is maar één American Chiropractic en die is van oudsher dé specialist op het gebied van chiropractie in de regio Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Jaarlijks helpen zij duizenden mensen in hun  praktijken die hun hoop verloren zijn. De missie van American Chiropractic is dan ook om al onze patiënten de hoop terug te geven.

Zij begrijpen namelijk als geen ander dat ieder mens dromen en doelen heeft in het leven en dat pijnklachten hierbij voor enorme obstakels kunnen zorgen. De Chiropractors van American Chiro zijn dan ook ontzettend gedreven, toegewijd en gericht op resultaat voor zowel de jongere als oudere patiënt.

Wat is chiropractie

Wat is chiropractie?

Bij chiropractie wordt er geen medicatie gebruikt, maar werken we vanuit Bij chiropractie wordt er geen medicatie gebruikt, maar werken we vanuit van het natuurlijke vermogen van een lichaam en de kracht om zichzelf te genezen. De wervelkolom speelt hierbij een belangrijke rol. Dit heeft te maken met het feit dat vanuit deze plek de zenuwen, sensorische en motorische informatie sturen naar de organen.

Bij pijnklachten (blokkades in het lichaam) is er een stroef verloop van communicatie tussen het lichaam en de hersenen. Een chiropractor verhelpt deze blokkades zodat er weer een vloeiende communicatie kan plaatsvinden.

Met trots kunnen wij onze chiropractors experts noemen op het gebied van Met trots kunnen wij onze chiropractors experts noemen op het gebied van diverse lichamelijke pijnklachten. Middels verschillende manipulatie- en druktechnieken herstellen wij de positie en bewegelijkheid van uw gewricht. Per patiënt stellen wij een geheel persoonlijk behandelplan op die past bij de specifieke klachten en omstandigheden van deze persoon. Er wordt wel eens beweerd dat de chiropractische behandelmethode vol gevaarlijke risico’s zit. Uiteraard is er bij iedere medische behandeling kans op risico’s.

Binnen de chiropractie is echter bewezen dat deze risico’s minimaal zijn. Chiropractie is dan ook een zeer veilige methode en behandeling en is na de geneeskunde en tandkunde, de grootste vorm van gezondheidszorg over de gehele wereld.

Een breed scala aan pijnklachten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde Chiropractor in Den Haag?

Binnen de praktijken in Den Haag en Leidschendam behandelen zij jaarlijks duizenden patiënten met diverse pijnklachten. Samen gaan ze op zoek naar de oorsprong van deze klachten. Veelal stuiten ze op een niet goed functionerende wervelkolom met daarbij een geïrriteerd of aangetast zenuwstelsel.

De meest voorkomende klachten die zij tegenkomen zijn pijnklachten in het gebied van de nek, schouders, de rug en het hoofd. Echter kun je ook bij onze chiropractors terecht wanneer er sprake is van een hernia, artrose, een evenwichts- of slaapprobleem, stress of een sportblessure.

Mensen uit alle leeftijdscategorieën zijn welkom in de praktijken. Zo kan chiropractie bijvoorbeeld ook een uitkomst zijn voor zwangere vrouwen die pijnklachten ervaren in hun rug of bekken. Een chiropractische behandeling is volkomen veilig voor de baby. Overige klachten die wij regelmatig tegenkomen en behandelen zijn pijnklachten in de voet, pols, knie en hand.

De Chiropractor Den Haag heeft net als de andere Chiropractors de universitaire opleiding chiropractie genoten in de Verenigde Staten en hier tevens ook gewerkt. Deze 5-jarige opleiding vertoont veel gelijkenissen met de opleiding geneeskunde. Zo worden bij beide opleiding onder andere de vakken anatomie, fysiologie, pathologie en neurologie gegeven

Na het afronden van hun studies zijn de chiropractors door de American Chiropractic Examiners gecertificeerd. Tevens zijn al onze medewerkers aangesloten bij de ICA (International Chiropractors Association).

Naast de werkervaring in de Verenigde Staten, heeft ons team ook gewerkt in het Midden-Oosten, Azië en door heel Europa. Dankzij deze ervaring profiteren onze patiënten van wereldklasse en hebben onze chiropractors erg sterke communicatieve en sociale vaardigheden ontwikkeld.

Een echte aanrader mocht u last hebben van pijnklachten!