Wij zijn een team gedreven chiropractors voor zowel jong als oud. Wij willen deze mensen in staat stellen hun pijnklachten met ons te delen en zijn gedreven hen met behulp van onze chiropractische zorg, zonder pijn de deur uit te sturen rondom de regio Den Haag en Voorburg-Leidschendam.

Ons team bestaat uit ervaren en flexibele chiropractors die universitair en internationaal zijn opgeleid in de Verenigde staten. Wij zijn allemaal aangesloten bij de ICA (International Chiropractors Association) en door de American Chiropractic Examiners gecertificeerde beroepsbeoefenaars vol passie voor het vak. Door de jaren heen hebben wij heel wat internationale werkervaring opgedaan in Azië, Amerika, het Midden-Oosten en heel Europa.

Wie zijn wij

Als zorgverleners begrijpen wij volkomen dat onze klanten dromen en doelen hebben en dat enorme, constante of terugkerende pijnklachten dit in de weg kunnen staan. Onze chiropractors zijn dan ook erg meelevend en gericht op resultaat. Samen maken we een einde aan deze pijn door chiropractische behandelingen te proberen. Wij gebruiken geen medicijnen maar werken vanuit het natuurlijk vermogen van jouw lichaam, met het daarbij behorende eigen zenuwsysteem en de aangeboren intelligentie, om zichzelf te genezen.

Breng gerust eens een bezoek aan een van onze praktijken wanneer je geïnteresseerd bent in meer informatie.